قبل از شروع هر کسب و کار اینترنتی، اگر می خواهید، پول خود را هدر نمی دهید، حتما این مقاله را بخوانید.
نرخ تبدیل کاربر به مشتری چقدر است؟
نسبت کاربر به مشتری، همانطور که از نام آن پیداست، درصد بازدیدکنندگان به مشتریان است. آیا پاسخی به تعداد بازدیدکنندگان سایت شما که مشتری شده اند دارید؟
نرخ تبدیل نسبتی است که نشان می دهد چه تعداد از افرادی که با یک کسب و کار تعامل دارند مشتری می شوند. این نرخ به صورت درصد بیان می شود و به عنوان یک معیار مهم در تجارت الکترونیک، بازاریابی اینترنتی و سایر فعالیت های تجاری استفاده می شود. فرمول محاسبه نرخ تبدیل کاربر به مشتری به شرح زیر است:
نرخ تبدیل = (تعداد مشتریان / تعداد کل کاربران) × 100
در این فرمول تعداد مشتریان به عنوان تعداد افرادی که خرید یا تراکنش انجام داده اند و تعداد کل کاربران به عنوان تعداد کل افرادی که با کسب و کار تعامل داشته اند محاسبه می شود. نرخ تبدیل کاربر به مشتری تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله جذابیت و کیفیت محصول یا خدمات ارائه شده، تجربه کاربری، استراتژی بازاریابی، قیمت گذاری، سیستم فروش و مزایای منحصر به فرد ارائه شده توسط شرکت قرار می گیرد. برای بهبود نرخ تبدیل، ممکن است نیاز به بهینه سازی عوامل مختلف و اجرای استراتژی های بازاریابی مناسب برای جذب و حفظ مشتریان باشد.
و این برای هر کسب و کار آفلاین نیز صدق می کند. تصور کنید در منطقه جسر چوبی تهران فروشگاهی دارید که محصولات تزئینی مانند پارکت و لمینت می فروشد. هر روز افراد زیادی وارد فروشگاه شما می شوند و قیمت را می پرسند و محصولات را نگاه می کنند و از فروشگاه خارج می شوند، همه مشتریان از شما خرید نمی کنند. مشتریان زیادی وارد فروشگاه شما نمی شوند و آن را از بیرون مشاهده می کنند. او در سایت ها همین طور است. عواملی که قیمت کاربر را برای مشتری در وب سایت تعیین می کنند عوامل زیر هستند:
نرخ صورتحساب از کاربر به مشتری
موضوع سایت و کلیات
مبالغی که مشتریان در سایت پرداخت می کنند
سایت معتبر، معروف یا قدیمی
ظاهر سایت
سهولت کار با سایت
نام دامنه سایت (بسیار کمتر از سایر عوامل)
نوع کالا یا خدمات خاص سایت
نزدیکی مکان واقعی کاربر به مکان واقعی شما
رتبه شما در موتورهای جستجو
تبلیغات در سایر سایت ها و ...
منبع:
https://www.pinterest.com/ariyan7
https://www.pinterest.es/ariyan7
https://www.pinterest.co.uk/ariyan7
اکنون این موارد را به تفصیل بررسی می کنیم و الگوهای کلی ارائه می کنیم و راهکارهایی برای افزایش درصد مشتریان ارائه می دهیم:
موضوع سایت و کلیات
اگر موضوع سایت یک موضوع صنعتی مانند لوله کشی و اتصالات باشد، ممکن است بسیاری از کاربران دانش آموزی باشند که قصد تولید مقاله (کپی معمولی!) را دارند و به دنبال خرید محصول نیستند. گاهی اوقات، کاربر فقط می خواهد به محصولات نگاه کند و تصاویر را مشاهده کند. مثلاً دوست دارد مدل های دوربین مداربسته را تماشا کند. گاهی اوقات کاربر می خواهد از سایت شما یاد بگیرد. به عنوان مثال، اگر شما یک سایت مرتبط با دکوراسیون هستید، بسیاری از کاربران هم روبت بیوت می خواهند برای تزیین خانه خود ایده بگیرند. این کاربران ممکن است هرگز برای خرید کالا یا دریافت خدمات شما به شما پولی نپردازند.
شاید سایت شما در مورد پنجره ها و پروفایل های upvc یا یک فروشگاه آنلاین تبلیغ شده در تلویزیون باشد. بسیاری از کاربران از طریق موتورهای جستجو وارد سایت شما می شوند تا با این محصول بیشتر آشنا شوند، بنابراین آن را خریداری نمی کنند. بسیاری از کاربران نیز ممکن است به دنبال چیزی باشند که در سایت شما نباشد، بنابراین از سایت شما خارج می شوند. همه این موارد طبیعی است و هیچ ایرادی در سایت و راه اندازی آن وجود ندارد. گاهی اوقات کاربر قبلاً از شما خرید کرده است اما اکنون تمایلی به خرید ندارد و می خواهد محصولات را مشاهده کند.
یا شاید کاربر حوصله اش سر رفته و موضوعات مورد علاقه اش را مرور می کند.. چگونه اصرار دارید که هر کاربر (بازدید کننده) مشتری شود؟ !!! در ایران به خصوص برای افراد بالای 40 سال اعتماد به کسب و کارهای اینترنتی کمتر از کشورهای توسعه یافته است. سطح فرهنگ و آگاهی مردم از خرید آنلاین و اعتماد به وب سایت ها (ویترین فروشگاه های مجازی) در تعیین نرخ تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان بسیار فعال است.
با توجه به تجربه شخصی من در چندین سایت الکترونیکی با موضوعات مختلف، در ایران شهرهای تهران، مشهد، شیراز، اصفهان، تبریز، قزوین، قم، تبریز، اهواز، یزد شهرهایی هستند که خرید آنلاین و بسترهای الکترونیکی در آنها بیشتر شده است. محبوب. و حمدان و شهرستان های جنوب غرب و شرق کشور در رتبه های آخر قرار دارند. همچنین فارغ از شهر، مشاغلی که از حوزه فناوری اطلاعات دور هستند، مانند مشاغل صنعتی و افرادی که در این صنایع مشغول به کار هستند، معمولاً از فرهنگ استفاده از اینترنت فاصله بیشتری دارند.
نظرات شما عزیزان:
|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29